Modalități de plată


          În momentul în care alegeți să achiziționați produse în cadrul magazinului nostru online, plasarea comenzii se va face în cadrul unei pagini securizate, pagină în care veți avea oportunitatea să alegeți modalitatea de plată:

CARD BANCAR/CARD DE CUMPĂRĂTURI - folosind una din cele două platforme de plăți STRIPE / GLOBAL PAYMENTS în care sunt acceptate carduri Visa, MasterCard dar și modalități precum ApplePay, GooglePay, AliPay.

NUMERAR LA LIVRARE - veți plăti contravaloarea comenzii în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.

TRANSFER BANCAR - vă rugăm să ne contactați în legătură cu această metodă înainte de a o alege.

Plata cu cardul se face prin serviciul securizat al partenerilor noștrii STRIPE/GLOBAL PAYMENTS, prin carduri emise de bănci în sistemul 3D Secure (standard internațional de securitate dezvoltat de Visa - Verified by Visa și MasterCard - Mastercard Secure Code).

De aceea, în momentul în care completați datele dvs. personale sau date cu privire la cardul de pe care se va efectua plata produselor, trebuie să acordați multă atenție, astfel încât toate datele să fie exacte și conforme.


Vă mulțumim.